How Well Do You Know Halftime?

Think you can remember when Michael Jackson took the stage? Or the highest rated Halftime show? Play Pepsi Super Bowl XLIX Halftime Trivia and find out! And for more ways to get hyped for #Halftime, enter for your chance to win epic game day hookups from Pepsi, GrubHub/Seamless, and Flavorpill!

1. At which Super Bowl did Michael Jackson perform? shutterstock_90213172
A. Super Bowl XXV
B. Super Bowl XXVII
C. Super Bowl XXIX
Answer: (Highlight or double-click to view)

B

2. Which Super Bowl performer brought in the highest Nielsen ratings in Halftime history?
nielsen-twitter
A. Bruno Mars
B. Beyonce
C. Madonna

Answer: A

3. True or False: The original Blues Brothers have performed at Halftime.
shutterstock_24615310
True
False
Answer:

False

4. True or False: Two-thirds of all avocados sold in the US are bought within 2 weeks of the Super Bowl.
avocados
True
False
Answer:

False

5. The first band to perform at the Super Bowl Halftime was:
shutterstock_203985706
A. Up with People
B. Carol Channing
C. University of Arizona Marching Band
Answer:

C

6. Which Halftime show used the largest stage to date?
shutterstock_197749598
A. The Rolling Stones
B. Aerosmith (with ‘N Sync, Britney, and more)
C. Chubby Checker and the Rockettes
Answer:

A

7. Which artist/group has performed at the most Super Bowl Halftime shows?
shutterstock_178693661
A. Gloria Estefan
B. Up with People
C. Diana Ross
Answer:

B

8. This year’s Halftime show producer Hamish Hamilton has also directed and produced which show?
show_stage_hosts_lrg
A. 2014 Oscars
B. 2012 MTV VMAs
C. 2012 Opening & Closing Olympic Ceremonies
Answer:

C

9. Which movie hero appeared at the Super Bowl Halftime show in 1995?
shutterstock_75053704
A. Austin Powers
B. Indiana Jones
C. G.I. Joe
Answer:

B

10. Which of the following was a theme of a past Halftime Show?
Kangaroo Crossing
A. Salute to George Gershwin
B. From Paris to Paris of America
C. Adventures Down Under
Answer:

B

11. Who of the following has NOT performed at the Super Bowl Halftime show?
shutterstock_154985342
A. Ella Fitzgerald
B. Brian Boitano
C. The Beatles
Answer:

C

12. What year featured 3-D effects as part of the Super Bowl Halftime show?
3d-movie-audience
A. 1989
B. 2000
C. 2007
Answer:

A

13. True or False: Disney has produced Halftime shows.
walt_disney_vector_by_toto652-d4sr2a5
True
False
Answer:

True

14. Which artist’s Halftime performance generated the most Twitter traffic?
tweeeet
A. Beyonce
B. Black Eyed Peas
C. Madonna
Answer:

A